Cautare

1308 de rezultate pentru "codrea or victoria" (3.42 secunde)
A trecut mai bine de un an si jumatate de cand, la Palatul Victoria, pe scaunul de prim-ministru al Romaniei, se afla d-l Calin Popescu Tariceanu. ... Cam de vreun an, se speculeaza prin talkshowuri pe tema conflictelor dintre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria.
Cand Bulgaria va adopta euro, politicienii romani vor acuza mostenirea grea a trecutului, faptul ca Bulgaria are un lobby mai bun si vor arunca vina de la Palatul Cotroceni la Palatul Victoria si de la Palatul Victoria la Palatul Cotroceni.
Pentru ca, la un meci de Liga Campionilor, cu o echipa romaneasca implicata, nu te uiti ca la o partida de "unii sau altii si-au dorit mai mult victoria".
Victoria lui Emmanuel Macron la prezidentialele din Franta i-a infuriat pe extremisti, indiferent ca sunt de stanga sau de dreapta.
Pasul logic pe care ar trebui sa-l faca seful executivului ar fi sa repete la Palatul Victoria mitocania pe care Ponta si compania au comis-o la Camera cand cu afisele cu "Keep walking, Monica".
Kim Jong-un a anuntat victoria impotriva virusului, dupa doar 5 luni. Kim Jong-un a facut febra dupa ce s-a infectat cu coronavirus.
Nici nu cad in extrema cealalta sa cred ca Otelul a eliminat o echipa mare, insa ma bucur ca galatenii au avut tupeul sa lupte de la egal la egal cu turcii si, mai mult, nu s-au multumit doar cu victoria la limita din tur, ci au mers mai departe si au obtinut calificarea pe pamint otoman.
Rusia revendica victoria la referendumurile din teritoriile ocupate cu 94% dintre voturi. ONU, China, Serbia si Kazahstan nu vor recunoaste referendumurile.
Daca dinspre Cotroceni adia o briza de DNA (nu acidul dezoxiribonucleic, ci mult mai prozaicul Departament Anti-Coruptie), dinspre Palatul Victoria se rostogolea un adevarat taifun de acuze la adresa profesionalismului cu care presedintele Basescu intocmise dosarele de trimitere in ancheta a fostilor si actualilor ministri care calcasera pe bec.
FCSB a castigat meciul din deplasare cu Sepsi Sfantu Gheorghe, scor 1-0, in etapa a 15-a din Liga 1.Antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dica (42 de ani), a declarat ca portarul Stefan Tarnovanu a avut un rol decisiv in victoria de la Sfantu Gheorghe.
Nu are nici telefon fix, nici mobil si nu-i plac nici evenimentele mondene, iar de imbracat il imbraca matusa sa, Victoria, care locuieste in Statele Unite ale Americii.
Victoria de 22 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Fiat avand o concentratie alcoolica de 0,59 mg/l alcool in aerul expirat. ... Victoria a fost condusa la I.N.M.L.
Victoria de 22 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Fiat avand o concentratie alcoolica de 0,59 mg/l alcool in aerul expirat. ... Victoria a fost condusa la I.N.M.L.
Victoria e victorie, pentru mine e important rezultatul, nu diferenta, daca marcam toate ocaziile pe care le-am avut probabil era 5-0.
"Suntem foarte fericiti, ca n-am mai castigat de doua, trei meciuri si e importanta victoria la moral. Acum incepe si play-off-ul si e bine ca am reusit sa castigam.
Premierul Poloniei, vizita oficiala la Bucuresti. Mateusz Morawiecki, primit la Palatul Victoria de Nicolae Ciuca
Mai mult, aliantele incheiate de el s-au dovedit a fi falimentare pentru PSD, PUR neezitand sa rupa protocolul imediat dupa ce victoria lui Basescu a devenit o certitudine, pastrandu-si toate mandatele de parlamentar obtinute prin generozitatea greu de justificat dovedita de Nastase.
Ion Iliescu il felicita pe Traian Basescu pentru victoria in alegerile prezidentiale Presedintele Ion Iliescu transmite sincerele sale felicitari castigatorului alegerilor prezidentiale, Traian Basescu, si ii ureaza succes in misiunea sa de mare raspundere pentru a asigura stabilitatea politica si sociala necesara continuarii cresterii economice si finalizarii procesului de aderarea la Uniunea Europeana, a declarat ieri, la Palatul Cotroceni, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, consilierul prezidential Corina Cretu.
Un convoi cu primele o mie de computere pentru scolile din mediul rural a plecat ieri din fata Palatului Victoria, urmand ca in doua saptamani sa fie predate unitatilor scolare si restul de doua mii.
Exista fel de fel de speculatii si de voci care spun ca, in realitate, guvernul nu este condus de la Palatul Victoria, ci de la Palatul Cotroceni.
google-analytics.com